Jótékonyság

2024.04.01. 09:20

Varnus Xavér is a kis Ádinért zenél Debrecenben

Jótékonysági koncertet tartanak áprilisban a Kölcsey Közpntban.

Haon.hu

Kneifel Ádinért az egész ország összefogott

Forrás: MW-archív

Kneifel Ádinért tartanak jótékonysági koncertet április 19-én, pénteken a debreceni Kölcsey Központban. A 19 órától kezdődő eseményen fellép Varnus Xavér, Molnár Levente, Peller Károly, Kerényi Miklós Máté, Lévai Enikő és Balczó Péter is, derül ki a kapcsolódó Facebook-eseményből.

A hároméves kisfiú történetéről már többször is beszámolt a Haon. A debreceni Ádin Duchenne-féle izomdystrophiában szenved, amely ritka veleszületett, általában örökletes betegség, és az izomsejtek fokozatos pusztulását okozza. Ádinon egy, csak az USA-ban elérhető infúziós génterápiával segíthetne, ennek a költsége azonban 1,3 milliárd forint. A pénz összegyűjtésére országos akció indult, melyhez korábban több hazai sztár is csatlakozott.

Az áprilisi jótékonysági koncert látogatása előzetes regisztrációhoz kötött, a jegybevétellel teljes egészében Ádin kezelését támogatják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában