Még lehet jelentkezni

2024.04.11. 12:23

Áprilisban újra madarakért futhatunk Debrecenben

Haon.hu

Sok szeretettel várnak minden korosztályt

Forrás: Facebook / Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület

Ingyenes részvétellel és több kategóriával is indul a X. Fuss, kocogj, sétálj a Nagyerdő madaraiért április 20-án, reggel 9 órától, a debreceni Köztemető 3-as kapu melletti kerítés mentén 300 métert haladva, a tisztáson.

Az eseményre nevezni kizárólag az online űrlapon keresztül lehet egészen április 16. éjfélig. Mint azt a szervezők írják, minden olyan személynek, aki a rendezvényen rajtszámot és oklevelet igényel, regisztrálnia kell, mivel helyszíni regisztrációra nincs lehetőség. Aki ennek ellenére is részt szeretne venni, megteheti, de rajtszámra, oklevélre és egyéb ajándéktárgyra nem tarthat igényt.

A résztvevők több táv közül válaszhatnak: 1,5 km, 2,5 km, 5 km és 7,5 km. Továbbá több kategória is elérhető: önállóan futó gyerek (12-16 éves), felnőtt nő, felnőtt férfi, kutyás futó, sportoló (nők és férfiak), egyéb (pl. család, sétálók, nordic walking stb.)

További információk szervező egyesület honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában