:o

2024.02.11. 11:34

Hogy került oda? Furcsaság várta az utasokat a Nagyállomás aluljárójában – fotóval

Sok a kérdőjel a Facebookon felbukkant kép körül.

Haon.hu

Tény, hogy megvan a maguk varázsa az aluljáróknak, a közlekedést például nagyon megkönnyítik, de az egyszeri gyalogos általában azért törekszik arra, hogy minél előbb kiérjen a felszínre. Mert hát ki szeret sokáig nem éppen ideális fényviszonyok között, több méterrel a föld alatt sétálni, pláne mondjuk egyedül, az éjszaka kellős közepén. Ehhez a varázshoz hozzátartozik, hogy mindenféle meglepetésre bukkanhat az ember, ha elég szemfüles, vagy, mint azt nemsokára látni fogjuk, még ez a tulajdonság sem feltétlenül kell hozzá.

Nincs ez másként Debrecenben sem.

Az egyik helyi Facebook-csoportba került be szombat délután az alábbi fotó, melyen az látszik, hogy valaki egy üres bevásárlókocsit parkolt le a Nagyállomás aluljárójában, a 4-es és az 5-ös vágányhoz vezető lépcső aljánál.

A posztoló leírása szerint a kocsi ráadásul nem is valamelyik közeli üzlethez tartozik, hanem egy olyan drogériához, amelynek a környéken egyáltalán nincs boltja.

Bevásárlókocsit hagytak a debreceni Nagyállomás aluljárójában
Bevásárlókocsit hagytak a debreceni Nagyállomás aluljárójában
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Annak a rejtélyét, hogy mikor és hogyan került oda, a posztban természetesen nem oldották fel – valószínűtlen, hogy csapda legyen, mint az a városban elhagyott babakocsiknál felröppent –, de volt olyan kommentelő, aki azért megpróbált fogást találni a dolgon. „Könnyebb volt tolni a kosarat a bevásárolt termékekkel amit szatyorba tett mint kézben cipelni” – hozta fel, és lehetséges, hogy bele is trafált.

Nem tudjuk, ott van-e még a kocsi, de ha igen, kívánjuk, hogy minél hamarabb visszataláljon az eredeti helyére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában