Debreceni Egyetem

2024.01.15. 13:23

Nem csak okleveleket, kitüntetéseket is átadtak a GTK pénteki diplomaosztóján

Annyian végeztek a karon, hogy két ünnepséget kellett tartani.

Haon.hu

Duplán ünnepeltek a debreceni GTK-n

Forrás: unideb.hu

Közgazdászokat, menedzsereket, mérnököket, tanárokat és sportszakembereket avatott a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara. Csaknem 600 friss diplomás vette át oklevelét a pénteken tartott ünnepségeken – közölte a hirek.unideb.hu.

A végzett hallgatók magas létszáma miatt két diplomaosztót is szervezett a kar. Alapképzésen 403, mesterképzésen 122, felsőoktatási szakképzésen 36, szakirányú továbbképzésen pedig 12 szakember vette át oklevelét a Debreceni Egyetem Díszudvarán. 

A rendezvényeken kari és hallgatói kitüntetéseket is átadtak. A Debreceni Egyetem Szenátusa kiemelkedő jelentőségű, az egyetem jövőjét, oktató-, kutatómunkáját hosszútávon meghatározó szakmai támogatása elismeréseként címzetes egyetemi tanár címet adományozott György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztosnak. 

A Gazdaságtudományi Kar Kiváló Alumnája díját vehette át Szabó Lilla, a Deufol Hungary Kft. HR vezetője, a Gazdaságtudományi Kar Kiváló Alumusának járó elismerést Póser Zoltán, a Honvédelmi Minisztérium politikai főtanácsadója kapta meg. A GTK Kiváló Gyakorlóhelye díjat pedig a KITE Zrt-nek ítélte oda a kar, a kitüntető címet Györfi Zsuzsanna stratégiai igazgató vette át a vállalat képviseletében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában