Nem láttuk jönni

2024.01.28. 11:27

Te sem fogod elhinni, mit vontattak a Vértesi utcán – videóval

Végül is horrorkaraván, csak nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk…

Haon.hu

A különös szerelvény a síneken is áthajtott

Forrás: YouTube / BpiAutósok

Láttunk már néhány fura horrorkaravánt Hajdú-Biharban – főleg az autópályákon és a határátkelők környékén – de arra a videóra mi sem voltunk felkészülve, amit a Bp-i Autósok közössége publikált vasárnap.

A kifejezésről kapásból valami dülöngélő, rommá pakolt szerelvény ugrik be mindenkinek, a mostani felvétel főszereplője viszont nem ilyen, de így is épp eléggé ijesztő.

A videón látható kisteherautó sofőrje feltehetően nem akart vagy nem tudott azzal bajlódni, hogy a lapvibrátorát valahogy felrakja a platóra, így egészen egyedi megoldást választva a kocsi után kötötte azt. A vontatást Debrecenben, a Vértesi utcai vasúti átjárónál vették fel még január 25-én, így azt is testközelből nézhetjük, hogyan küzd meg a beletörődve zötykölődő célszerszám a négy pár sínnel.

A videó készítője egyébként azt írta a portálnak, a sofőr kilométereken át húzta maga után a szerkezetet. Reméljük, azért célba ért vele.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában