Új hírek a Szilágyi Richárdért indított gyűjtésről

2023.12.02. 18:59

Egyéves lett az éber kómában fekvő hajdúböszörményi ralis kislánya

Mindössze 2 millió forint szükséges még ahhoz, hogy Szilágyi Richárdon elkezdjék a kezelést egy németországi klinikán.

Nagy Emese

Egy hónapja adtunk hírt Szilágyi Richárd hajdúböszörményi raliversenyző állapotáról, aki több mint egy éve fekszik éber kómában, miután 2022 májusában minden előzmény nélkül leállt a szíve egy pályabejáráson.

Szilágyi Richárd
Szilágyi Richárd
Forrás: Parti Krisztina-archív

Kislánya ma, december 2-án egyéves, amiről az Együtt Ricsi gyógyulásáért Facebook-csoportban egy fotóval emlékezett meg a család. 

Nem így kellene lennie. Nem itt kellene lenned. Otthon anyával, mamáékkal, a családdal. Tudom, hogy egyszer meggyógyulsz és mindent bepótolunk. Addig az összes szeretetet próbálom neked átadni az ölelésekkel, puszikkal, bújásokkal. Szeretünk nagyon nagyon!

 – írták a fotóhoz.

A ralis felesége, Parti Krisztina a Haon érdeklődésére megosztotta,

összegyűlt 38 millió forint, tehát még kétmillió szükséges ahhoz, hogy fogadják Ricsit egy németországi klinikán, ahol már biztató eredményeket értek el hasonló esetekben.

– Megtörtént a funkcionális MRI-vizsgálat Ricsinek, várjuk a kiértékelését. Szerencsére rendben ment minden. Nagyon sokat mosolyog, figyelmes továbbra is – fogalmazott szűkszavúan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában