Látogatás

2023.12.14. 17:03

Felföldi József a polgármesterrel vitatta meg Debrecen dolgait

Látogatást tettem városunk első emberénél, aki 1998. október 18-án kapott először bizalmat Debrecen polgáraitól – kezdte bejegyzését Felföldi József, a debreceni édességgyáros.

Haon.hu

Felföldi József és Papp László

Forrás: Felföldi József / Facebook

Mint írja, Papp Lászlóval ismét megvitatták, hogy bizony a város pezseg, és fejlődése jelenleg szigetszerűen emelkedik ki a régiójában. Mindez nem hullott a város ölébe. „Szinte gyermekkorom óta itt élek, 50 év alatt pedig sok stádiumban láttam Debrecent. Volt, hogy csak a szeretet tartott itt, mert a lehetőségeket nagyítóval kellett keresni, de mára fordult a kocka. A kelet-magyarországi Debrecenre a rendszerváltás után inkább a gazdasági pangás volt jellemző, de mára az egymillió négyzetméternyi üzem épülése meghozta a beruházási boomot. Ehhez pedig, valljuk be, hogy kellett egy tenni akaró városvezetés. Olyan emberek, akik a tettek és nem a szavak emberei, akik tudják, hogy ha nem megyünk előre, elkényelmesedünk, s akik nem érték be az elég jóval” – osztotta meg gondolatait. 

Ezek a törtető, maximalista emberek viszik előre a világot és Debrecent is! Gratulálok Papp Lászlónak és vezetőtársainak! Sok erőt és bölcsességet kívánok a következő esztendők kihívásaihoz

– zárta a bejegyzést Felföldi József.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában