Konzultáció

2023.11.15. 08:05

A debreceni civil szervezetekkel egyeztetett a város vezetése

Haon.hu

Forrás: Széles Diána Facebook-oldala

A debreceni civil szervezetekkel konzultált Papp László polgármester, Széles Diána és Balázs Ákos Debrecen ügyeiről a Civilek a Fiatalokért Egyesület, mint Civil Szolgáltató központ kezdeményezésére – tájékoztatott Széles Diána alpolgármester Facebook-oldalán.

Kiemelte, a civil szervezetek a város életében hosszú ideje fontos szerepet töltenek be, társadalmi szerepvállalásuk az élet  minden területén megkérdőjelezhetetlen. A gazdaságfejlesztési folyamatok eredményeként egyre több nagy cég települ Debrecenbe, melyek szintén elkötelezettek a debreceniek jólétének biztosításában és a társadalmi felelősségvállalás jegyében erőforrásaikkal is hozzájárulnak ehhez.

– Egyeztetésünknek célja az is volt, hogy a városvezetés segítségével összehozzuk a civil szervezeteket a cégekkel, elősegítve ezzel a jó ügyek közös, együttes megvalósítását, mivel együtt vagyunk Debrecen – írta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában