Tovább működik az ügyfélszolgálat

2023.10.23. 11:00

Hosszabbított nyitvatartással, emlékműsorral és vezetett sétákkal is készül mindenszentekre a Debreceni Köztemető

A műsorban többek között Dánielfy Gergely is fellép majd.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Meghosszabbított nyitvatartással készül mindenszentek hetére a Debreceni Köztemető, a temető ügyfélszolgálati irodája és a sírkövesiroda, jelezte a temető Facebook-oldala. 

A köztemető október 23-29. között 7-19 óráig, október 30-án és november 1-jén 7-20 óráig, november 2-án szintén 7-19 óráig tart nyitva.

Mindkét iroda október 23-tól november 2-ig, 8-17 óra között lesz nyitva. Szombati és vasárnapi napokon, valamint hétköznapokon 15.30-17 óra között nincs temetés-ügyintézés.

November 1-jén a 2-es számú ravatalozóterem előtti területen (eső esetén a teremben) tartanak emlékműsort és egyházi megemlékezéseket. 14.30-tól Dánielfy Zsolt Jászai Mari-díjas színművész, Dánielfy Gergely színész, énekes és Dánielfy Dia közös műsort ad az emlékezőknek, Az öröklét karja vár címmel. 15 órától a református, 15.30-tól a római katolikus, míg 16 órától a görögkatolikus egyház tart megemlékezést.

Emellett temetői sétákat is rendeznek Erdei Nóra idegenvezető közreműködésével, erről bővebb információk a temető honlapján érhetők el. A séták ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

A temetőbe hajtás rendjéről, valamint a közlekedési információkról itt olvashatnak részletesebben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában