Tájékoztatás

2023.09.06. 18:36

Nem lesz zökkenőmentes a közlekedés Kismacsnál

Érdemes észben tartani a változtatásokat.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

A Debreceni Városháza szerda délután közölte, hogy a Strabag Építőipari Zrt. tájékoztatása szerint a 33. számú főút 2x2 sávosításának kivitelezéséhez kapcsolódóan a munkálatok következő ütemében a fő útpálya és Kismacs városrész főút felőli csomópontjainak nagyfelületű aszfaltozása történik a következő ütemezéssel:

A fő útpálya aszfaltozása

  • szeptember 9-én – szombaton – és szeptember 11-én – hétfőn – az Orgona utcai ágat lezárják. Ezeken a napokon Kismacs megközelítése a Napraforgó utcai csomóponton keresztül lehetséges.
  • szeptember 12-én – kedden – és szeptember 13-án – szerdán – a Napraforgó utcai ágat zárják le. Ekkor Kismacs megközelítésére az Orgona utcai csomóponton keresztül lesz lehetőség.

A csomópontok aszfaltozása

  • szeptember 20-án – szerdán – Napraforgó utcai ágat zárják le. Ezen a napon Kismacs megközelítésére az Orgona utcai csomópont használható.
  • szeptember 21-én – csütörtökön – lezárják az Orgona utcai ágat. Kismacsot ekkor a Napraforgó utcai csomóponton keresztül lehet majd megközelíteni.

Az érintett autóbuszjáratok az Orgona utcán található buszfordulót veszik igénybe.

A csomópontok zárására az érintett munkanapokon 9 és 17 óra között lehet számítani. A munkavégzés időpontjai az időjárástól függően változhatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában