Közlekedés

2023.09.18. 18:22

Mutatjuk, milyen forgalomkorlátozások várhatóak a 33-as főúton, Kismacsnál!

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

A Debreceni Városháza közölte, a Strabag Építőipari Zrt. tájékoztatása szerint a 33. számú főút 2x2 sávosításának kivitelezéséhez kapcsolódóan a munkálatok következő ütemében a fő útpálya és Kismacs városrész főút felőli csomópontjainak nagyfelületű aszfaltozása történik a következő ütemezéssel:

  • szeptember 19-én (kedden) reggel 7 órától szeptember 20-a (szerda) reggel 7 óráig lezárják a Napraforgó utcai ágat. Kismacs megközelítésére az Orgona utcai csomópont használható.
  • szeptember 21-én (csütörtökön) reggel 7 órától szeptember 22-e (péntek) reggel 7 óráig – lezárják az Orgona utcai ágat. Kismacs városrész megközelítése a Napraforgó utcai csomóponton keresztül lesz biztosított.

Az érintett autóbuszjáratok az Orgona utcán található buszfordulót veszik igénybe. A munkavégzés időpontjai az időjárástól függően változhatnak.

A város vezetősége kéri a közlekedőket, hogy az említett útszakaszokon ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően, biztonságosan közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában