Segítségnyújtás

2023.09.20. 10:28

„Igazi földre szállt angyal!” – példás dolgot tett a Klinikán egy nő, most nagyon szeretnék megtalálni

Egy rosszullétnél avatkozott közbe, lélekjelenlétével két idős ember támasza volt, amíg oda nem értek a mentők. Személyesen is szeretnének neki köszönetet mondani.

Haon.hu

Forrás: Facebook / Debreceni Egyetem Klinikai Központ

Az egyik debreceni Facebook-csoportban szeretné megtalálni azt a fiatal nőt egy posztoló, aki a Klinikán segített egy rosszullétnél még hétfőn. Innen át is adnánk a szót a bejegyzés szerzőjének.

Keresem azt a kedves, empatikus segítőkész fiatal hölgyet, aki szeptember 18-án 9-10 óra közt szemtanúja volt a klinikán édesanyám eszméletvesztésének, majd édesapám tehetetlenségének, és összeszedetten mentőt hívott, a kiérkezésik a mentős utasítását maradéktalanul végrehajtotta, édesanyám állapotát stabilizálta, és lélekjelenlétével 2 idős ember támasza volt a mentő kiérkezéséig. Nem tudom itt megköszönni, de kérem jelentkezzen!! Szeretnénk  személyesen is hálánkat kifejezni! Ő egy igazi földreszállt angyal

– áll a posztban. A szerző azt is hozzátette, hogy a szülei leírása szerint egy „nagyon finom illatú, kedves fiatal hölgyről” van szó.

A bejegyzés később szerencsére frissült egy valamivel pontosabb személyleírással is:

a segítő szándékú nő egy szemtanú szerint barna hajú, 30-40 év közötti, és fekete pólót viselt. 

Ha esetleg tud róla valaki valamit, azt a Facebook-csoportban, az adott posztnál jelezheti a szerzőnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában