Egyre közelebb a cél

2023.07.06. 10:47

Hajdúböszörmény is beszállt a helyi ralis gyógyulásáért indított gyűjtésbe – videóval

Az önkormányzat és a vagyonkezelő félmillió forinttal támogatta Szilágyi Richárd gyógykezelését.

Szilágyi Richárd

Forrás: Szilágyi-Parti Krisztina-archív

A hajdúböszörményi önkormányzat és a Hajdúböszörményi Vagyonkezelő Zrt. 500 ezer forinttal támogatta az éber kómában fekvő helyi autóversenyző, Szilágyi Richárd gyógykezeléséért indított gyűjtést, erről a város közösségi oldalán jelent meg poszt csütörtökön.

A ralis történetével portálunkon is többször foglalkoztunk: mint ismert, Szilágyi Richárd szíve még tavaly május 27-én, a Dunakanyar Rally pályabejárásán állt meg. A sportolót újraélesztették, jelenleg éber kómás állapotban fekszik egy debreceni ápolási osztályon.

Felesége, családja mindent megtesz azért, hogy a pozitív életjeleket mutató Ricsi felépülhessen: Németországban találtak egy klínikát, ahol fogadnák őt, de a rehabilitációs gyógykezelés 40 millió forintba kerül

– mutat rá bejegyzésében a hajdúböszörményi önkormányzat. Az Együtt Ricsi gyógyulásáért Facebook-csoport június végén azt írta, még 13 millió forint hiányzik, hogy elérjék a kitűzött célt.

Bátran mondhatjuk, hogy az összefogás országos szintű! Tegyünk mi is azért, hogy ez a kis család mindhárom tagja boldogan élhessen településünkön!

– hívta fel a figyelmet a helyi közösségi oldal.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában