Tájékoztatás

2023.06.15. 18:28

Debrecen több pontján is jelentősebb forgalomkorlátozásokra kell számítani

Már zajlik a munka Józsán

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, Debrecen-Józsán a 35. számú főút belterületi szakaszát víziközmű-hibaelhárítás miatt június 9-től teljes szélességében lezárták

A terelő útvonal Hajdúböszörmény irányából: Gönczy Pál utca – Felsőjózsai utca – Sillye Gábor utca – Harmat utca. A terelő útvonal Debrecen irányából: Szordasi út – Meszesi utca – Tokaji utca – Bocskai István út. 

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek.

Az átmenő forgalomban közlekedők Debrecen-Józsát Hajdúböszörmény irányából és Debrecen irányából is egyaránt – amennyiben tehetik – az M35-ös autópálya használatával kerülhetik el!

A teljes lezárás előreláthatólag június 20-ig (kedd) tart - olvasható Debreceni Városháza közleményében. 

A Hunyadi utcán is nehezebb

Távhő-gerincvezetéket újítanak fel a Hunyadi utca Füvészkert utca és Bethlen utca közötti szakaszán június 19. (hétfő) és július 30. között. A Hunyadi utca páros oldalában lévő autóbuszsávot és a mellette lévő forgalmi sávot lezárják. A járműforgalom sávelhúzással 2x2 sávon biztosított lesz.

Lezárások a Vezér utcán

A Vezér utcai vasúti átjárót felújítás miatt június 21. (szerda) 15 óra és június 23. (péntek) 18 óra között teljes szélességében lezárják. Az ipari park megközelíthetősége a járműforgalom számára a Balmazújvárosi út – Domokos Márton út útvonalon keresztül lehetséges. A kivitelezés az esti órákban történik, napközben a 7 és 19 óra közötti idősávban a gyalogosforgalom áthaladását biztosítják.

A debreceni polgármesteri hivatal arra kéri a közlekedőket, hogy az említett helyszíneken elővigyázatosan, a kihelyezett ideiglenes forgalmi jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában