Felújítás

2023.06.12. 10:57

Átmenetileg szünetelhet a melegvízszolgáltatás a Hunyadi utcán és környékén

Felújítási munkálatok végez távvezetékén a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

A fejlesztés ideje alatt több helyen is várható a használati melegvíz-szolgáltatás szüneteltetése

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Távvezetéket újíttat a Hunyadi utcán a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. A munkálatok a Kölcsey Központ mellett, a Darabos és Bethlen utcák közötti szakaszon zajlanak majd – tájékoztatott közleményében a szolgáltató. A fejlesztés ideje alatt több helyen is várható a használati melegvíz-szolgáltatás szüneteltetése, továbbá forgalomkorlátozás az érintett részen.

A mintegy 80 folyóméter nyomvonal hosszúságú szakasz bontásával járó munkálatok érintik az utca északi oldalát, mely a buszsáv, a külső forgalmi sáv, valamint az északi oldali járda használatának részbeni korlátozását jelenti. A munkavégzés célja a fűtési időszak szolgáltatás ellátásbiztonságának növelése.

Forrás: dhrt.hu

A munkálatok idejére a Hunyadi utca érintett szakasza 2x2 sávosra szűkül, a Kölcsey Központ oldalán lévő buszmegállót ideiglenesen 13 méterrel távolabb helyezik, míg az északi oldalon lévő buszmegálló 33 méterrel kerül arrébb a Darabos utca irányában. Ideiglenesen megszüntetik a Hunyadi utcai kijelölt gyalogátkelőhelyet is.  

 

A kivitelezés június 19-én kezdődik és augusztus 8-ig tart. Ez idő alatt a felhasználókkal egyeztett időpontokban a használati melegvíz-szolgáltatás szüneteltetés várható az alábbi helyszíneken:

Debrecen Pláza

Darabos u. 4-18. lakóépület

Darabos u. 20. Orvosi rendelő

Thali Kálmán u. 10-12. Óvoda

Hunyadi u. 2-4. lakóépület

Hunyadi u. 10-12. lakóépület

Bethlen u. 27-43. lakóépületek

A munkavégzések napközben zajjal járhatnak. A kivitelező a környéken élők, valamint a közlekedők türelmét és megértését kéri. 

BS/HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában