Megható levélben mondtak neki köszönetet

2023.05.18. 10:12

Még mesét is kapcsolt a kislánynak a debreceni mentődoki, amíg be nem értek a kórházba

Személyesen nem tudta átadni az üzenetet, levelet írt a kislányán segítő csapatnak egy édesanya.

Megható levélben mondott köszönetet a debreceni mentősöknek egy édesanya és kislánya, minderről a mentőszolgálat posztolt csütörtökön Facebook-oldalán. A levélben leírtak szerint a kislány a közelmúltban rosszul lett, ki kellett hívni hozzá a mentőket, a mentőorvos pedig mindent megtett, hogy a kis beteg komfortosabban érezze magát. De inkább átadnánk a szót a levélírónak, üzenetét változtatás nélkül közöljük.

„Tisztelt Mentőszolgálat, Tisztelt debreceni mentősök!!

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a gyors segítségnyújtásukat. Kislányom (4,5 éves) csütörtökön lett rosszul. […] Fél 10-kor a 112-es segelyhívót tárcsáztam. A hölgy megnyugtatott és mondta,hogy azonnal küldik a mentőt. Érkezett is a segítség nagyon hamar. A helyszíni vizsgálatokat követően kórházba kellett szállítani a gyermekemet. A lehető legsegítőkészebb volt a doktor úr a mentőben. Készített gumikesztyűből mentős babát (Wilson lett a neve) és saját telefonján mesét kapcsolt a gyermekemnek,hogy az amúgy sem rövid utat a lehető legkevesebb félelemmel tegyék meg! Még a sziréna hangja sem rettentette el a lányomat, hisz olyan kedvesek voltak!!

Sajnos a sürgősségi osztályon nem tudtam beszélni velük,mert már mentek is ismét segíteni!

Nagyon szépen köszönjük mégegyszer ezt a magas színvonalú hozzáállást és a szakszerű betegellátást!!

Azóta kiengedtek minket a kórházból és gyógyuló félben van a kisbeteg.

Köszönjük debreceni mentős doktorbácsi!

H. Tímea és kislánya Viki”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában