Programajánló

2023.04.25. 19:55

Háromnapos majális a debreceni állatkertben

A 65. születésnapját ünnepli a nagyerdei park.

Háromnapos ünnep várja a látogatókat a debreceni állatkertben

Forrás: Napló-archív

Jövő hétfőn lesz 65 éve, hogy megnyitotta kapuját a debreceni Nagyerdő szívében hazánk első vidéki állat- és növénykertje, amely e jeles alkalomból közös múltidézésre és ünneplésre invitálja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat április 29. és május 1. között. A cívisváros azóta ikonikussá vált parkja példa nélküli – a helyi vállalatokat és polgárokat egyaránt felölelő – társadalmi összefogás keretében épült meg hat és fél évtizede, azóta pedig generációk önfeledt közös kikapcsolódását biztosítja folyamatosan.

A hosszú hétvégén az ünnepi akcióba lendülő állatkerti lakók és a varázskarszalaggal korlátlanul használható több mint 20 vidámparki játékelem mellett interaktív programok várnak majd kicsiket és nagyokat. Mindhárom nap más-más tematikus produkcióval lép fel a Mini Mini Party, míg szombat délelőtt gólyalábas mutatványosok, vasárnap délután pedig a Tintaló Cirkusz előadása gondoskodik majd a fergeteges hangulatról, de arcfestésre, kézműveskedésre és a parknak szóló születésnapi jókívánságok felírására is lesz lehetőség. A május 1-i programot az idei újdonságként debütált solymászbemutató és közös faültetés színesíti, valamint születésnapi köszöntő és térzene koronázza majd meg – adta hírül a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában