Kapcsolaterősítés

2023.03.06. 20:48

Papp László: most különösen nagy jelentősége van a stabilitásnak

Debrecen polgármestere németországi utazásukról számolt be.

Debrecen vezetőinek Paderborn és régiójának gazdasági, politikai képviselőivel volt sikeres megbeszélésük

Forrás: Papp László Facebook-oldala

Ahogy már korábban is megírtuk, vasárnap Debrecen testvérvárosába, Paderbornba utazott Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere és Papp László polgármester. A város vezetője hétfőn este osztotta meg Facebook-oldalán élményeit.

Forrás: Papp László Facebook-oldala

– Nagyon sok kihívással néz jelenleg szembe a világ. Most, amikor háborús konfliktus, infláció, magas energiaárak árnyékolják be az életünket, akkor különösen nagy jelentősége van a stabilitásnak – írta a polgármester.

Forrás: Papp László Facebook-oldala

Kiemelte, németországi utazásuk elsődleges célja az volt, hogy újabb lendületet adjanak ebben a bonyolult helyzetben a debreceni-magyar-német gazdasági kapcsolatoknak.

Hozzátette, a német vállalatok sok ezer embernek adnak munkát Debrecenben, ezért különösen nagy jelentőséggel bír, hogy erősítsék az eddig is kitűnő együttműködést.

Forrás: Papp László Facebook-oldala

Debrecen vezetőinek Paderborn és régiójának gazdasági, politikai képviselőivel volt sikeres megbeszélésük. Ezzel németországi útjuk végére értek, holnap már visszatérnek a cívisvárosba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában