Cívis Klub

2023.01.27. 09:34

Papp László: Debrecen egy nagy nemzetközi gazdasági küzdelem ütközési pontja lett

Megtartották az idei év első Cívis Klubját a vármegyeszékhelyen.

Forrás: Facebook / Papp László

A 2023-as év első Cívis Klub alkalmának Földi-Kovács Andrea és Földi László volt a vendége – közölte Facebook-oldalán Papp László csütörtök este. Mint azt a polgármester írta, a beszélgetésen az európai és a debreceni aktuálpolitikai ügyek is szóba kerültek.

„Minden egyes beruházásért hatalmas a verseny a szomszédos országokkal, ezért sokaknak szúrhatja a szemét az a gazdasági erősödés, ami itt Debrecenben történik. Sokan gondolhatják úgy mind belföldön, mind külföldön, hogy meg kellene már állítani ezt a folyamatot, mondván, hogy nem jó az, ha Debrecen gazdaságilag túl erős és ilyen befolyása lesz a régióra” – írta a bejegyzésben Papp László, hozzátéve, látni kell, hogy Debrecen egy nagy nemzetközi gazdasági küzdelem ütközési pontja lett.

„Az elmúlt hetek történései bizonyították, hogy a baloldali pártok nem Debrecen érdekeit tartják szem előtt, amikor a város legnagyobb munkahelyteremtő beruházását, az akkumulátorgyár megépítését támadják” – szögezte le a polgármester, majd rámutatott: a beruházás hatalmas gazdasági bevételt jelent a városnak, amely alapját képezi a következő évek fejlesztéseinek. „Nekünk ezt kell szem előtt tartani!” – zárta sorait Papp László.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában