Civil Fórum

2022.12.20. 12:44

Reagálást szeretne a Civil Fórum

Gondola Zsolt Zoárd

Forrás: Napló-archív

Újabb szakaszba lépett a kínai akkumulátorgyár kommunikációja címmel tartottak sajtótájékoztatót kedd délelőtt a Civil Fórum Debrecen Egyesület képviselői. A tájékoztató után közleményt adott ki az egyesület, melyben azt írják: Debrecen a rendszerváltozás utáni legnehezebb döntése előtt áll, mivel egy fokozottan veszélyes üzemnek minősülő „giga beruházásról” kell határoznia, amelynek következményei több generációra is kihathatnak. Mint írják, ezen döntés súlya megköveteli, hogy jelenlegi döntéshozók kizárólag a város érdekében járjanak el, pontosan tájékoztassák a debrecenieket és tartsák tiszteletben a közösség akaratát. 
A Civil Fórum szerint az elmúlt hetek több pontatlan információ jelent ment, azt kérték a városvezetéstől, hogy reagáljanak az észrevételeikre. 
Kitértek arra is, a közösség akaratának kifejezésére alkalmasnak tartják többek között a 2023. január 9-én 16 órától a Kölcsey Központba szervezett közmeghallgatást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában