Ünnepvárás

2022.12.08. 16:48

Ezekkel a programokkal készül a DEMKI a harmadik adventi hétvégére

Forrás: DEMKI

Folytatódik a DEMKI adventi programsorozata, ezen a hétvégén is számos helyszínen várják az érdeklődőket. 

Mint arra a programokat beharangozó közlemény rámutat, pénteken este 20 órától tartják meg a hónapról hónapra megrendezett adventi hangulatú olasz estet Luca Balduccióval, a DEMKI Ifjúsági Ház galériatermében.

Szintén a DEMKI Ifjúsági Házban, szombaton 16 és 18 óra között rendezik meg már másodízben a Nemzetek Karácsonya nevű programot a Deutsches Kulturforum Debrecennel, illetve a Lengyel, Roma, Bolgár, és Ukrán Nemzetiségi Önkormányzatokkal karöltve. Lehetőség lesz ünnepi ételeket kóstolni, a nemzetek kulturális műsorait megcsodálni, megismerkedni adventi szokásaikkal is. A kisebbek mézeskalácsot díszíthetnek, vagy karácsonyafadíszeket készíthetnek.  A rendezvényen többek között fellép Tordai Zoltán, a Trio Consort vonóstrió, Donkó Imre operaénekes és Arany Zoltán zenész is. 

A hétvégén a Kossuth téren is újra találkozhatnak a DEMKI-vel az Adventi Kuckóban az érdeklődők. December 11-én, vasárnap 14 és 18 óra között adventi kézműves foglalkozásokkal, Réti Tibor interaktív gyermekkoncertjével, illetőleg Bárdosi Ildikó népdalénekes és Molnár Miklós népzenész közreműködésével adventi és karácsonyi énekekkel várják a családokat az Adventi Kuckóban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában