Építkezések a belvárosban

2022.11.02. 11:30

Ne megszokásból vezessen! Forgalomkorlátozás lépett életbe egy forgalmas debreceni utcában

A városháza arról is tájékoztatott, hogy a kivitelezési munkálatok várhatóan mennyi időt vesznek igénybe.

A debreceni Barna és Vörösmarty utcák kereszteződésénél előkészített jelzőtáblák a szerda délelőtti ottjártunkkor

Forrás: Molnár Péter

Folytatódik a belvárosi kerékpárforgalmi hálózat építése a Vörösmarty utcában a Nyugati kiskörút III. ütem építése és kerékpárforgalmi létesítmények kialakítása projekt részeként – tájékoztatott a debreceni városháza.

A kivitelező november 2-án, kedden a Vörösmarty, Barna és Vásáry István utcák közötti szakaszon kezdte meg a munkát, mindkét oldalon a szegély melletti aszfaltburkolat bontásával. A munkavégzés ideje alatt napközben a Barna utca és a Vásáry István utca közötti szakaszt lezárják, majd a másnap reggeli kezdésig ismét megnyitják a forgalom előtt.

A Vörösmarty utca szerdán délelőtt, a kamarai székháznál
Forrás: Molnár Péter

Az általános iskola megközelítése ebben az időszakban az Antall József–Török Bálint–Vásáry István utca nyomvonalon lehetséges.

Várhatóan egy hónapig

A Barna utca és a Vásáry István utca közötti szakasz elkészülte után a Vörösmarty, Török Bálint és Vásáry István utca közötti szakaszt zárják le a napi munkavégzés idejére. Ekkor gépjárművel a Petőfi tér–Barna utcai irányból lehet majd megközelíteni az iskolát. A városháza tájékoztatása szerint a kivitelezési munkálatok várhatóan egy hónapot vesznek igénybe.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában