Fergeteges ajánlatok

2022.11.29. 07:00

A Black Friday-t is lepipálja a NAV hajdú-bihari árverése

Még a karácsonyi tolongást is megúszhatja, aki tudatosan vásárol.

Forrás: nav.gov.hu

Az idei Black Friday ugyan elég félénkre sikerült, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) aktuális Hajdú-Bihar megyei kínálata azonban igencsak bőségesnek mondható. A hivatal honlapján lefoglalt árukra, felszámolási eljárás alatt álló cégek vagyonaira lehet licitálni. Az aktuális és a közelgő kínálatból csemegéztünk.

Potom 275 ezer forintos kezdőáron juthatunk egy 2008-as, dieseles Ford Focus-hoz. A műszakija éppen májusban lejárt, de műszaki hibája nincs. Némi horpadás van rajta, és a belső tere is elhanyagolt, azonban állapota a „korának megfelelő”.

Forrás: nav.gov.hu

Egyes tételekre csak 2023 januárjától lehet ajánlatot tenni, azonban érdemes a kürtőskalács árát már most félretenni. 

Például kétmillió forintba sem kerül egy tízéves BMW 320D. Bőr belső, klíma, ABS és 343 ezer kilométer van benne. Üzemképes, és egy karcolás sincs rajta.

Legalább ennyire, ha nem még kényelmesebb, két méter széles, szürke kanapé vihető ötvenezer forintért, amennyiben elnyerjük a licitet. De 35 ezerért egy fehér, háromajtós tükrös előszobaszekrényhez is juthatunk. Ha pedig belejöttünk a lakberendezésbe, 35 ezerért márkás automata kávéfőzővel is ékesíthetjük a konyhát.

Forrás: nav.gov.hu

Nem csak olvasásra, művelődésre is ösztönöz a NAV. Oscar Wilde összes műve, Erdély története három kötetben, kétrészes Cambridge enciklopédia és A Magyar Földrajzi Társaság Könyvtára című sorozatra is lecsaphatnak a könyvmolyok. 

Ha meguntuk a tétlenséget, a ház körül mindig találhatunk némi barkácsolni valót. Akad csiszoló, kábelprés, alumínium létra, hegesztőgép és ütvefúró is. Ha nem fér el minden, komplett salgó polcrendszert is bedobhatunk a kosárba.

Forrás: nav.gov.hu

A szórakozás ellen sincs kifogása a NAV-nak. Szerkesztőségünkbe eljuttatott hétfői közleményükben azt írják, az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát. 

A különböző termékek többféle kiszerelésben érhetők el, a „kétdekástól” és a literesen át egészen a lédigig. Az árverésre bocsájtott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától 4 napon keresztül, december 1-jéig lehet licitálni – írják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában