Még mindig aktívan!

2022.09.28. 18:08

Színpadon és tárlaton mutatkoznak be a debreceni idősek

Nem csak a húszéveseké...

A Városi Szociális Szolgálat idén 20. alkalommal rendezi meg a „Még mindig aktívan” című eseményt, amellyel kezdetét veszi az idősek hónapja elnevezésű programsorozat Debrecenben.

– Szeretnénk lehetőséget teremteni klubtagjaink számára, hogy megmutathassák a lakosságnak, korosztályuknak az időskor szépségeit, a bennük rejlő kreativitást, vidámságot, a közösség összetartó erejét. Programunkat az október 1-jei Idősek Világnapja alkalmából szervezzük – tudatták portálunkkal. 

Az esemény szeptember 30-án 14 órától kezdődik a VOKE Egyetértés Művelődési Központ Színháztermében. A délután során lesz Ki mit tud, melynek keretében fellépnek a Városi Szociális Szolgálat ellátottjai, továbbá kiállítás nyílik az gondozottak által készített munkákból. 

A tárlatot dr. Papp László, Debrecen polgármestere nyitja meg, a vendégeket pedig Nagy Lajosné, a DMJV Városi Szociális Szolgálat intézményvezetője köszönti majd. A kiállítást Kardos Ilona, a VOKE Egyetértés Művelődési Központ tagintézmény vezetője fogja értékelni.

A kiállított tárgyak megtekinthetők szeptember 30-tól október 6-ig a VOKE Egyetértés Művelődési Központjában, a Debrecen, Faraktár u. 67. szám alatt nyitvatartási időben, illetve október 10-től október 19-ig a DMJV Városi Szociális Szolgálat Nagyerdei Gondozó Szolgálat Thomas Mann Utcai Idősek Klubjában, a Thomas Mann u. 45. szám alatt naponta 8-16 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában