„Kihívás, amikor te akarod”

2022.07.12. 12:25

Ezt a kihívást remekül teljesítették a tűzoltók!

Rendészeti kategóriában a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság lett az első.

Forrás: katasztrófavédelem

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület közös szervezésében a 2021/2022-es tanév időszakában második alkalommal hirdette meg a „PrevenTúra” Futó és Természetjáró Kupát.

A rendezők jelszava: „Kihívás, amikor te akarod”.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságról három fő, 2021. szeptember 1-től 2022. május 31-ig a kijelölt, különböző hosszúságú túraútvonalak teljesítésével gyűjtötték a kilométereket. A kihívást hétvégén, futva vagy túrázva, egyénileg vagy csoportosan, családdal, kutyát sétáltatva teljesítették saját sportolási szokásaihoz igazítva – tudatta a katasztrófavédelem. Nem utolsó sorban ez az egészséges életmód jegyében is kiváló családi program volt.

A „GeoGo” és „PrevenTúra” verseny eredményeket olvasva büszkék lehetünk a résztvevőkre, rendészeti kategóriában ugyanis a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság első helyezést ért el.

Férfi rendészeti kategóriában első helyezést ért el Szabó István Zoltán, aki abszolút első helyezettként is felállhatott a dobogó legfelső fokára. Férfi rendészeti kategóriában Dr. Nagy Imre ezredes harmadik helyezést ért el, míg női rendészeti kategóriában Dr. Nagy Imréné százados szintén az előkelő harmadik helyen végzett.

A díjátadó július 9-én volt. Ezen napon a résztvevők jótékonysági túrát teljesítettek, melynek nevezési díját adományként felajánlották a Debreceni Karitatív Testület javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában