Közbeszerzés

2022.06.18. 15:46

A helyi közösség erősítéséért Hajdúsámsonban

Júliustól októberig többféle rendezvényt is szerveznének Hajdúsámsonban.

Forrás: MW-archív

Különféle kulturális, egészségügyi, sport- és egyéb rendezvény, illetve fesztivál szervezésére és lebonyolítására, valamint a kötelező tájékoztatási feladatokra írt ki közbeszerzést Hajdúsámson önkormányzata – derül ki a Közbeszerzési Értesítő csütörtöki számából. A tervezett programokat ez év július eleje és október vége között kell megrendeznie a nyertes ajánlattevőnek. 

A tervezett programok között szerepelnek a környezettudatosság fejlesztését célzó események, melyen a helyi családokkal, lakosokkal tartanak majd közös parkosításokat, virág- és faültetéseket a város közterületein. Fotópályázatot indítanak a helyi fiatalok közösségépítése érdekében, amelyre személyes inspirációk, benyomások alapján igényes formában készült műveket várnak majd a szervezők. A képekből egy fotóskönyv is készül. 

Kulturális és Hagyományőrző találkozón keresztül a kapcsolatépítést céloznák Csíkszentdomonkossal, Hajdúsámson testvértelepülésével, továbbá egyéb határon túli, a magyar kultúrát ápoló települések közreműködésével. Mindezek mellett lenne különféle egészségmegőrző rendezvény, tábor szervezése minden korosztály számára egyebek mellett szűrésekkel, csoportos foglalkozásokkal és előadásokkal. Az ajánlatokat június 27. délig nyújthatják be az érdeklődők. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában