Lazítás

2022.05.27. 16:36

Idén is borozhatunk, miközben szól a jazz

A trendi debreceni fesztivál folytatódik.

A fesztivál miliője kivételes

Forrás: Főnix Rendezvényszervező

A Nagyerdei Park zöldjébe, a Békás-tó partjára várják az ország minden borbarátját és jazzkedvelőjét augusztus 4-7. között a Debreceni Bor- és Jazznapokra – hívja fel a figyelmet a népszerű eseményre a Főnix Rendezvényszervező Kft. 

„Augusztus első hétvégéjén csupán egy városba, Debrecenbe kell eljönni ahhoz, hogy minden hazai borvidék nedűjét megismerjük és felfedezzük. Sőt, akár összevethetjük a különböző tájegységek borait, hogy azok mennyire testesek vagy könnyűek, mennyire fűszeresek, milyen virágok aromái fedezhetőek fel az illatokban vagy látható-e glicerin katedrális a pohár falán. Idén 6 borrégió és 22 hazai borvidék mutatkozik be 65 borászaton keresztül” – olvasható a kedvcsinálóban. 

Forrás: Főnix Rendezvényszervező Kft.

Ami a zenét illeti, az eseményen felvonul a hazai jazz élvonala, fiatal, kísérletező jazzistákat és tapasztalt, ismert jazzmesterek - közel 45 formációt hallhat és láthat a közönség. 

A Debreceni Bor- és Jazznapok Magyarország legrégebben létező jazzfesztiválja, melyet – 2020 kivételével – 1972 óta minden évben megrendeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában