Nyereményjáték

2022.04.11. 20:03

Hűséges előfizetők nyertek a Napló játékán

Átvehették jutalmukat a Gyűjtse a milliókat! nyereményjáték megyénkbeli győztesei.

Balról: Kanál Ferenc és Komoróczi Tibor| Forrás: Molnár Péter

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el a Gyűjtse a milliókat nyereményjátékunkat, amelyen a fődíj ötmillió forint volt. Mindemellett kisorsoltunk az elmúlt hetekben 5 darab 1 millió forint, 25 darab 100 ezer forint értékű vásárlási utalvány, illetve huszonöt darab wellnesshétvége-csomag is gazdára talált. Minden olyan előfizetőnk játszhatott, akik rendelkeztek érvényes – a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló – előfizetéssel.

 

Jól megérdemelt pihenés


Hajdú-Bihar megyében két előfizető is örülhet, ugyanis nem akármit, wellnesshétvégét nyert Komoróczi Tibor hajdúböszörményi és Kanál Ferenc debreceni Napló-előfizető. Az utalványokat hétfőn volt lehetőségük átvenni szerkesztőségünkben. Megtudtuk, mindketten körülbelül 40 éve hűséges olvasói a Naplónak. Komoróczi Tibor a feleségével érkezett átvenni a nyereményt; elmondták, nagyon örültek az ajándéknak.


– Mindketten polgárőrként tevékenykedünk, és a kollégáinktól hallottuk, bizony ott van a nevünk az újságban, a nyertesek között. Óriási volt az öröm, főleg azért, mert nagyon szeretünk kirándulni, mindemellett még soha nem nyertünk semmit, pedig régóta játszunk – fogalmazott Komoróczi Tibor. Elmondta, ismerős nekik a környék, ahová a nyertes utalványuk szól. A nyereménynek köszönhetően Mátraházára utazhatnak, 43 évvel ezelőtt a közelben pihentek a nászutukon is, szóval számukra mindenképpen különleges lesz a kiruccanás.


– A feleségem hívott telefonon, hogy a szerencsések között tudhatjuk magunkat; mondanom sem kell, mennyire örültem. Egyébként is szeretünk kirándulni, utazgatni, szóval számunkra ez volt a tökéletes nyeremény – jegyezte meg Kanál Ferenc, aki kedvesével Zalakaroson pihenhet a közeljövőben.

 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában