Eredményes közbeszerzés

2022.04.05. 08:43

Alakul a nánási munkásszálló, de bútorok, háztartási eszközök, lakástextilek még kellenek

Hamarosan érkeznek az ágyak, szekrények is

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Eredményesen zárult Hajdúnánás önkormányzatának közbeszerzése, megvannak a 93 férőhelyes munkásszállás üzemeltétetéséhez és működtetéséhez szükséges eszközök, berendezési tárgyak beszállítói – tájékoztatott hétfői számában a Közbeszerzési Értesítő. 

 

A négy részből álló felhívás első részét egy derecskei, míg a második és harmadik részt egy-egy budapesti, a negyediket pedig egy győri vállalkozás nyerte meg. Az első részbe a bútorok tartoztak. Ezek beszerzését és leszállítását bő 20 millió forintért vállalta a nyertes ajánlattevő. A második részbe az edényzetek, háztartási és egyéb eszközök, mint például fürdőszobai és konyhai kiegészítők, berendezések kerültek. A legkedvezőbb ajánlat összege ezekre kicsivel több mint nettó 2 millió 400 ezer forint volt. A harmadik rész nyertes ajánlattevője pedig lakástextilek, függönyök beszerzését vállalta mintegy nettó 4 millió 600 ezer forintért. A negyedik részbe kerültek a gyógyászati bútorok. Ezeket nettó 809 ezer forintért szállítja a szerződött vállalkozó.

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában