Választás 2022

2022.04.03. 09:47

A Dobozi-lakótelepiek is szavaznak

A téliesre fordult időjárással érkezett havazás és erős szél se vette el a kedvüket a debreceni Dobozi-lakótelep szavazóköreiben választóknak.

Forrás: Vass Attila

Vasárnap délelőtt élénk volt a jövés-menés a kijelölt Brassai-középiskola környékén is. Délelőtti ottjártunkkor több sorban várakoztak a szavazópolgárok. Körülbelül 10 perces várakozási időről számoltak be, ám fennakadás nélkül haladhattak a szavazó fülkékig és -urnákig

 

Többen nem hétköznapi viseletben érkeztek, hanem ünneplőruhát öltöttek magukra, hogy ezzel is megtiszteljék a választást, amely négy évre meghatározza Magyarország sorsát. Azoktól, akikkel szóba elegyedtünk, megtudtuk: van köztük olyan is, aki mindig korán tesz eleget az állampolgári kötelezettségének, míg más azt is elmondta, hogy ő azért érkezett délelőtt, mert aztán családi ebédre hivatalos.

 

Azt azonban mindenképpen fontosnak érezték egyaránt, hogy a szavazataikkal fejezzék ki az akaratukat hazánk jövőjét illetően.

 

VA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában