Egyszer közéjük fog tartozni

2022.03.22. 14:34

Egyenruhások váltották valóra a hatéves kisfiú álmát

Felejthetetlen szülinapi ajándékot kapott a rendőröktől Zalán, a debreceni kisfiú.

NE

Forrás: Fazekas Brigitta-archív

A Debreceni Rend­őrkapitányságot kereste meg egy házaspár azzal a kéréssel, hogy szeretnék, ha a 6 éves kisfiuk találkozhatna személyesen rendőrökkel. A szülők arról számoltak be: Zalánnak eltökélt célja, hogy rendőr legyen – olvasható a rendőrség honlapján. 

 

A kisfiút hatodik születésnapján lepték meg a közlekedésrendészeti osztály munkatársai. Az óvoda kapujában várták, megköszöntötték, majd bekísérték a csoportjába, ezzel felejthetetlen élményt szerezve neki. 

 

Fazekas Brigitta, a debreceni kisfiú édesanyja a Napló érdeklődésére elmondta, Zalán körülbelül két éve mondogatja, hogy rendőr lesz. A tavalyi farsangon már magára is öltötte az egyenruhát, amit egyébként rendszeresen használ. Mint megtudtuk, oly mértékben komoly a rendőrösdi a kissrácnál, hogy az óvodában saját zsarucsapata van, ahol természetesen ő a főnök. 

 

– Ez nemcsak egy fellángolás Zalánnál, hanem valóban komolyan gondolja, hogy az egyenruhások közé fog tartozni, az élete szinte minden területén jelen van – fogalmazott Fazekas Brigitta. Hozzátette, egyik nyaralásuk alkalmával sem kívánt lengébb ruhát felvenni, hiába volt csaknem 40 Celsius-fok, Zalán a kedvenc viseletében ment le vacsorázni. 

Forrás: police.hu

Az édesanya úgy fogalmazott, kisfia már most rendőr, legalábbis ő annak tekinti magát, később majd a nagyok közé fog tartozni, de addig a saját környezetében nyújt védelmet társainak. 

 

– Legutóbb a Jézuskától egy rendőrmotort kért, ami kicsinyített mása az igazinak; megdöbbentő, milyen komoly dolgokat csinál. Imád vele játszani, teljesen át tud szellemülni – fűzte hozzá Fazekas Brigitta, aki a Naplón keresztül kívánja megköszönni a rendőrség munkatársainak, hogy jelenlétükkel bearanyozták Zalán születésnapját. A kisfiú­nak hatalmas vágya vált valóra, amit azóta sem tudott elfelejteni, és minden bizonnyal soha nem is fogja. 

 

NE 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában