Kérelmek

2022.02.04. 10:52

Ötven kilométernyi út felújításáról is tárgyalt a megyei közgyűlés

Mindösszesen két napirendet tárgyaltak a képviselők a pénteki ülésen.

Forrás: hbmo.hu

A testület elsőként határozott arról, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél kérelmezi a Magyar Állam tulajdonában lévő, Debrecen, Piac u. 71. szám alatti épület földszintjén található ingatlan ingyenes megyei önkormányzati tulajdonba adását. A hivatal feladatköre ugyanis nagymértékben bővült az elmúlt időszakban, ennek következtében nőtt a dolgozók létszáma is, ezért az ingatlanban további irodákat alakítanának ki.

 

A képviselők a TOP Plusz keretében kiírt „A 4 és 5 számjegyű utak fejlesztése” konstrukció keretében benyújtott kérelmekkel kapcsolatban pedig a döntés-előkészítő bizottságba tagként delegált Pajna Zoltán elnököt felkérte, képviselje a javaslatot a bizottság soron következő ülésén. A felújítással tervezett útszakaszok az irányító hatóság döntése után kerülnek nyilvánosságra. Az érintett szakaszok hossza mintegy 50 kilométer – számolt be honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában