Így segítik a Vérlovagokat

2022.02.15. 12:11

Fontos ügyért ragadtak táblát magyar sztárok

Közismert énekesek, színészek és humoristák álltak a Vérlovagok mellé.

Szikora Róbert is támogatja a sürgősségi vérszállítók munkáját | Forrás: Vérlovagok

Ahogyan azt már korábban megírtuk, idén a Vérlovagok is a cselekvő lokálpatriotizmus legjobbjai közt szerepelnek. – Hatalmas megtiszteltetés ért minket. Idén a Vérlovagok is a Highlights of Hungary jelöltjei lettek! – osztotta meg a jó hírt közösségi oldalán a civil szervezet, amikor megtudták, hogy a február 3-án induló közönségszavazáson ők is gyűjthetik majd a voksokat.


A civil szervezet munkáját az elmúlt csaknem két évben is megbecsülés övezte, ám a közelmúltban egyre többen, köztük zenészek, színészek és humoristák is melléjük álltak. Ha az életmentők közösségi oldalára tévedünk, akkor láthatjuk, hogy közismert emberek „Vérlovagok” feliratos táblát tartanak a kezükben, ezzel jelezve, hogy támogatják és tisztelik a sürgősségi vérszállítók munkáját. Többek közt Szikora Róbert énekes, Sipos Péter énekes, Lengyel Tamás színész, Kiss Ramóna műsorvezető, Stohl András színész, Aranyosi Péter humorista és Csuja Imre színművész is táblát ragadott.

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában