Közlekedés

2022.01.17. 16:12

Több vonalon is rásegítő járatokat indít a DKV

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Az elmúlt időszak üzemeltetési tapasztalatai alapján január 19-én, szerdán üzemkezdettől rásegítő járatok indulnak a 13-as, a 19-es, a 25-ös, a 33E, a 33Y-os és a 41-es autóbuszvonalakon

 – közölte hétfőn a közlekedési cég honlapján.

Mint arról korábban írtunk, a DKV-nál korábban arról döntöttek, hogy december 13-tól kezdődően egész januárban hétköznapokon a társaság által üzemeltetett járatok „tanszünet munkanapi” menetrend szerint közlekednek. A cég január eleji közleménye szerint a pandémia miatt megváltozott utazási igények indokolják a változtatást, mely csak kis mértékben érinti a csúcsidőszaki indulási időket, így a munkába járást nem vagy csak kevéssé korlátozza. A módosítások elsősorban a csúcsidőszakon túli, kisebb kihasználtságú időszakot érintik, és számos vonalon indulnak rásegítő járatok. Amennyiben a megnövekedett utazási igények indokolják, a DKV Zrt. valamennyi vonalon további rásegítő járatokat indít majd.


A cég hétfői közlése értelmében szerdától négy vonal esetében (13, 33E, 33Y, 25) további, és két járatnál (19, 41) új rásegítő járatok indulnak.

 

SzT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában