Polgármesteri egyeztetés az új vezetővel

2022.01.14. 13:00

Lényegesen rövidebb lett a várakozási idő a szoboszlói Járóbeteg-Ellátó Centrumban

Böcsödi István megbízott orvos igazgatónak dr. Sóvágó Judit szakorvost kérte fel.

Böcsödi István (balról) egyeztet a polgármesterrel az intézmény élén megkezdett munkáról | Forrás: Czeglédi Gyula / Facebook

A Járóbeteg-Ellátó Centrum új vezetőjével, Böcsödi Istvánnal egyeztetett Czeglédi Gyula polgármester – adta hírül a városvezető.


Átbeszélték az igazgató munkaszerződését, munkaköri leírását, valamint az intézmény 2022-re vonatkozó költségvetési tervezetének lehetőségeit. Böcsödi István tájékoztatta a polgármestert az intézmény élén megkezdett vezetői munkájáról, a munkatársaival folytatott egyeztetésekről, illetve a hiányzó szakorvosi területek mielőbbi pótlására megkezdett intézkedéseiről. Arról is beszámolt, hogy már most lényegesen lerövidült a laborvizsgálatok várakozási ideje, és a szakorvosi egyeztetések mellett a háziorvosokkal is megtörtént az első megbeszélés. Az igazgató szerint az eddigi tapasztalatok alapján az intézményben az alkalmazottak konstruktívan és együttműködően állnak az új vezető személyéhez és az általa a jövőben elvárt feladatokhoz és teljesítményhez. 

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában