Püspökladány

2022.01.25. 19:00

Két új eszközzel a gyógyászaton

Saját költségvetéséből fejlesztette nemrég gyógyászati részlegét a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. – Két meglévő eszközünket kellett cseréljük, amelyek már nem feleltek meg a kor követelményeinek. Bízunk abban, hogy ezeket az új gépeket teljes mértékben ki tudjuk használni, és növelni fogják a gyógyászatunk színvonalát – tájékoztatott lapunk megkeresésére Elek István ügyvezető.

Hozzátette, vannak még olyan berendezéseik, amelyek felújítást vagy cserét igényelnének, azonban azok nem fértek bele a mostani költségvetésükbe.

Az egyéb fejlesztési lehetőségekkel kapcsolatos kérdésünkre elmondta, az országosan is zajló fürdőfejlesztés adta pályázati lehetőséggel szeretnének élni az önkormányzattal közösen. – A szükséges igények felmérése megtörtént, terveink elkészültek, akár gépészeti fejlesztésről és változásról beszélünk, akár pluszélményelemek beépítéséről – hangsúlyozta.

 

BS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában