Továbbtanulás

2022.01.11. 11:15

Izgatják a műszaki tudományok? Nyílt nap a Debreceni Egyetemen

Bemutatják a mechatronikai mérnök alapszak audiovizuális specializációját.

Forrás: Napló-archív

A vírushelyzet miatt online nyílt napot tart a Debreceni Egyetem Műszaki Kara január 13-án, 16 órai kezdettel; az ország több mint 100 gimnáziumából és szakközépiskolájából várnak érdeklődőket – írja az Unideb.hu. Az egyetemi portál közlése szerint az esemény dékáni köszöntővel kezdődik, majd a hallgatói önkormányzat képviselői tájékoztatnak a diákéletről, a sportolási, kulturális és szabadidős lehetőségekről. A központi program a felvételiről szóló általános tájékoztatóval zárul.    

Alapképzésben építész-, építő- (magyar és angol nyelvű), gépész-, környezet-, mechatronikai- és repülőmérnöki (hivatásos pilóta), műszaki menedzser, valamint járműmérnök szakkal várjuk a jelentkezőket

– sorolta a kínálatot Husi Géza. A dékán hozzátette, utóbbi képzésnél már légijárművek specializációra is lehet jelentkezni. A rendezvényen bemutatkozik a mechatronikai mérnök alapszak audiovizuális specializációja is, melynek érdekessége, hogy hat tantárgyát kizárólag angol nyelven oktatják még a magyar hallgatóknak is. További részletek az egyetemi portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában