Adományozó programok

2021.12.05. 09:38

Rászorulóknak gyűjtöttek a Tündérek Templomában

A Debrecen-Árpád téri Református Egyházközség templomában – a Szólj Be A Papnak! mozgalom segítségével – rendezték meg a Tündérek Temploma nevű programot, szombaton.

Fotó: Molnár Péter

Az esemény célja élelmiszer-, illetve adománygyűjtés volt, az ingyenesen látogatható programok mellett.

Fotó: Molnár Péter

Az este tízig tartó rendezvényen a délutáni prédikációt, imát követően a Hollóének Hungarica középkori zenekar játszott, majd a DESZínház felolvasószínháza, a DESZgráfia adott elő.

Fotó: Molnár Péter

A Szólj Be a Papnak! program után a Dancing Boots Country Line Dance táncolt, majd Piszkos Fredy-koncert, illetve a Passed zenekar hárfaművészei szórakoztatták a látogatókat.

Fotó: Molnár Péter

A templom előtti téren bögrevásár, torony látogatás, büfékocsi, huszárok és magyar hagyományőrző ruhába öltözött emberek is emelték az esemény színvonalát. Sőt, lufi hajtogató mikulás, arcfestő tündérke, és ajándék zene is várta az adományozókat.

A szervezők a helyszínen tartós/száraz élelmiszereket, pipere termékeket, édességeket és pénzadományokat gyűjtöttek. Az összegyűlt javakat a 16 év alatti, rászoruló, fogyatékossággal élő gyermekek kapják, még a karácsony előtt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában