Polgármesteri köszöntő

2021.12.31. 17:59

Papp László: 2022 különleges év lesz

Debrecen polgármestere videóban foglalta össze a 2021-es esztendőt, az elkövetkező évre pedig a haladás és fejlődés szellemében tekint.

Papp László 2021-es évbúcsúztatójában kiemelte a járvánnyal folytatott harc kihívásait, emellett megköszönte mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a pandémia leküzdéséhez. A politikus kitért az előttünk álló esztendőre is, amely szerinte mindenképpen különleges lesz, a cívisváros és a lakosság jövőjét pedig három fontos szóban foglalta össze: fejlődés, előrelépés, haladás.

Mint beszédében elhangzik, 2022-ben nemcsak a BMW-gyár építése kezdődik meg, de további munkahelyteremtő beruházások is érkeznek Debrecen városába. Kilátásba helyezte továbbá a reptér és Természettudományi Múzeum előkészítési munkálatait is, a CIVAQUA-program pedig továbbtervezési fázisba lép.

Papp László a biztató jövőkép vázolása után kíván a város minden polgárának testi és lelki egészségben teljes boldog új esztendőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában