Kiértékelik az ajánlatokat

2021.12.13. 12:32

Hamarosan kiderül, ki takaríthatja el a havat januártól Debrecenben

Forrás: Napló-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat kivitelezőt keres Debrecen útjainak téli síktalanítására és hóeltakarítására. Az október 11-i Közbeszerzési Értesítő szerint a nyertes pályázó feladata lesz a városi, szilárd burkolatú utak nagygépes hó- és síkosságmentesítése 2022. január 1-től 2024. április 15-ig, a november 15. és április 15. közötti időszakban. A projektre november 5-ig lehetett pályázni. 

 

Megkeresésünkre a Debreceni Polgármesteri Hivatal közölte, az A.K.S.D. Városgazdálkodási Kft. a Debrecen területén (a belvárosi díszburkolatos felületek és a Nagy­erdő kivételével, mivel ez a park­fenntartásra szerződött vállalkozások feladatkörébe tartozik) téli munkák elvégzésére az önkormányzattal megkötött szerződése 2021. december 31-ig hatályos.

 

– Kivitelezőnk a korábbiakhoz hasonlóan november 15-től áll rendelkezésre az esetleges síktalanítási és hóeltakarítási munkák ellátására – áll válaszukban. Hozzátették, a folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében az új közbeszerzési eljárás hamarosan lezárul. Jelenleg a beérkezett ajánlatok kiértékelése van folyamatban. 

 

PSZ 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában