Mindenki kapott ajándékot

2021.12.07. 09:00

A tanyán is várta a Mikulás a gyerekeket

Nyíracsád mellett is örültek a nagyszakállúnak.

Forrás: Kedves Zilahi Enikő

A nyírségi faluhoz tartozó Asszonyrész tanyatelepülés szupermarketjébe már december 4-én megérkezett a Mikulás, aki egész délután várta a betérő gyerekeket.

Nem is unatkozott a nagyszakállú, hiszen folyamatosan érkeztek az apróságok, hogy találkozhassanak a Mikulással.

A kisebbek még kicsit bátortalanul, csak anya vagy apa ölében merészkedtek a Mikulás közelébe, de voltak bizony olyan gyerekek is, mint például Angyal Andrea ikercsemetéi, akik nemcsak hogy bátran beszélgettek a Mikulással, de énekeltek is neki. Az üzlet vezetője, Madarné Dorogi Andrea elmondta, hogy három évvel ezelőtt találták ki a gyermekcsalogató Mikulás-programot; azóta nemcsak a tanyáról, a faluból, de még a környező településekről is érkeznek az apróságok, hogy találkozhassanak a Mikulással. – Üzletünkbe nemcsak a felnőtteket, de a gyerekeket is szívesen várjuk, s ezen a napon egyetlen gyermek sem távozik tőlünk ajándék nélkül – fogalmazott Andrea, aki azt is elárulta, hogy idén csaknem 150 gyermek fordult meg a tanyasi üzletben, hogy találkozhasson a nagyszakállúval.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában