Közlekedésfejlesztés

2021.11.20. 14:09

Több helyen is javítják az utakat Létavértesen

Járdák felújításán, építésén is dolgoznak ezekben a napokban.

Fotó: Önkormányzat

– Pályázati forrásból és önerő hozzáadásával mintegy ezer méter hosszúságban elkezdődött a Sziget és László utcák útfelújítása. Az elkövetkező néhány napban az aszfaltozás és a padkázás idején előfordulhat teljes vagy részleges közlekedési korlátozás. Kérjük az érintett útszakaszon közlekedők türelmét és megértését! – mondta Menyhárt Károly polgármester.

Ezt megelőzően a Létavértesi Roma Nemzetiségi Önkormányzat által végzett munkával, Vásárhelyi József elnök irányításával a Bajcsy-Zsilinszky, Széchenyi, Vörösmarty, Kinizsi, Tulipán utcákban és a Csillag közben befejezték az útalapok pótlását, illetve az útalappal rendelkező utakon a kátyúkat padkaalappal behengerelték.

A gyalogosközlekedés jobb feltételét biztosítja a korábbi Nagylétát és Vértest összekötő régi, magas fémvázon álló betonszerkezet helyén épült új és biztonságos járda és kapcsolódó belvízelvezető árok a Debreceni utcán. Az önkormányzat dolgozói ezt követően a Táncsics utcán megkezdték a járda javítását és építését. – Terveink szerint idén mintegy 400 métert tudunk megépíteni – tájékoztatta lapunkat Menyhárt Károly.

Turóczi Barnabás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában