Olvasói panasz és válasz

2021.10.25. 16:26

Nemsoká betemethetik a Vásáry „lövészárkát”

A belvárosi utcában távközlési hálózatot építenek.

20211015 Debrecen fotó: Czinege Melinda CZM Hajdú-Bihari Napló Feltúrták a Vásáry utcát.

Fotó: Czinege Melinda

Miért van felbontva a járda a Vásáry utcában, milyen munkák zajlanak ott, és miért tartanak azok ilyen sokáig?

– érdeklődött a Napló a debreceni polgármesteri hivataltól annak az olvasónak a levele nyomán, aki panasszal és kérdéssel fordult szerkesztőségünkhöz.

Fotó: Czinege Melinda

Elmondása szerint a Vásáry István utcán lakik, ahol 7 és fél hónapja kiástak egy hosszú árkot valamilyen kábelfektetés céljából, és csak a Piac utcától a Vásáryn lévő rendőrség épületéig temették be, tovább nem, körülbelül 20 méter hosszan. Emiatt a járókelők és az iskolába tartó gyerekek is az úttesten kénytelenek menni. Az árok mellett még a kábelek is láthatók.

Fotó: Czinege Melinda

A hivatal a Naplónak eljuttatott válaszában rámutatott: „Debrecenben, a Vásáry István utcán távközlési hálózat kiépítése van folyamatban. Önkormányzatunkat a kivitelező arról tájékoztatta, hogy a végleges helyreállítás időpontja 2021. október 31. A munkálatok befejezéséig a távközlési cég kivitelezője a lakók és az arra járók szíves türelmét kéri!”

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában