a kicsik örömére

2021.10.15. 22:03

Négy játszótér hamarosan kész lesz Debrecenben

ZVP Újkerti sajtáj

Fotó: Napló-archív

Összesen kilenc helyszínen, ütemezetten és jól haladnak Az Újkert gazdaságélénkítő környezeti megújítása elnevezésű projekt kivitelezési munkái. Így a teljes beruházás befejezésénél hamarabb használatba vehető lesz az érintett területen található négy játszótér – közölte a debreceni városháza. Mint írják, a kivitelező által szerződésben vállalt teljesítési határidő 2022. január 18., de már vannak olyan játszóterek, amelyeken ennél korábban befejeződik a munka.

Fotó: Napló-archív

A Doberdó és a Görgey utcák, valamint a Böszörményi út 55–73. tömbbelsőjében lévő, Görgey utcai, illetve a Böszörményi út 75–87. tömbbelsőjében lévő játszóterek – 14 új és 16 felújított játszóeszközzel – október 30-ig elkészülnek. Az adott területeken a fák és a cserjék ültetése október közepén kezdődik, és november közepén fejeződik be. A Böszörményi út 39–53. tömbbelsőjében található játszótér – tíz új játszóeszközzel – január 18-ig készül el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában