Díjazták őket

2021.07.15. 10:36

Egészségügyben dolgozók ünnepe Nádudvaron

A nyugdíjba vonuló háziorvos, Fazekasné dr. Sutus Lenke címzetes főorvos külön elismerést is kapott a városvezetéstől.

Forrás: ML/Önkormányzat

Évek óta hagyomány, hogy a július elsejei Semmelweis-nap alkalmából Nádudvar Város Önkormányzata külön ünnepséget szervez a település egészségügyéért tevékenykedők számára. Így volt ez idén is, mikor június 30-án a Timarina étteremben látták vendégül az itt praktizáló vagy már nyugdíjba vonult háziorvosokat, gyermekorvosokat, fogorvosokat, gyógyszerészeket, védőnőket, fürdőgyógyászati munkatársakat, laboránst, mentősöket.

Fotó: ML/Önkormányzat

Pető József az egészségügyi bizottság elnöke, mint házigazda köszöntötte őket, majd Maczik Erika polgármester ünnepi beszédében hangsúlyozta: velük, a pandémiás időszak heroikus küzdelmet vívó élharcosaival együtt meg tudták oldani a helyi betegellátást. Ezután – Marján Míra és bátyja Márk ünnepi verses-zenés kiselőadását követően – emléklapot adott át a polgármester és az egészségügyi bizottsági elnök nyugdíjba vonulása alkalmából Fazekasné dr. Sutus Lenke részére, megköszönve Nádudvar Város Önkormányzata nevében a város egészségügyéért végzett áldozatos munkáját kívántak neki hosszú, boldog, egészségben eltöltött nyugdíjas éveket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában