ne megszokásból vezessenek!

2021.05.06. 19:22

Jelentős forgalomkorlátozások lesznek Debrecen több pontján

Debrecen területén a napokban több közutat érintő munka zajlik majd.

20190709 Miskolc Fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Lezárták Miskolcon a Vászonfehéritő utca elejét a Nagyváthy utcánál, mert Távhő vezetéket cserélnek az úttest alatt.

Fotó: MW-archív

A Vértesi úti vasúti átjáróban vágányrendezésre kerül sor, amely a vasúti átjáró teljes lezárásával. A lezárások időpontjai: 2021. május 8. (szombat) 21 óra és 2021. május 9. (vasárnap), várhatóan 7 óra között, valamint és 2021. május 9. (vasárnap) 21 óra és 2021. május 10. (hétfő), várhatóan 7 óra között – közölte a Debreceni Városháza.

A lezárt útszakasz a Gázvezeték utca – Mikepércsi út – Wesselényi utca – Erzsébet utca – Szoboszlói út útvonalon kerülhető el.

Fotó: Debreceni Városháza

A Kishegyesi úti vasúti átjáróban vágányrendezésre kerül sor a vasúti átjáró teljes lezárásával. A lezárás időpontja: 2021. május 11. (kedd), 7 és 17 óra között. A Kishegyesi út érintett szakasza Ondód irányából a Határ út – 4-es számú főút, illetve a Pósa utca – Kishatár utca – Balmazújvárosi út útvonalon, a Belváros irányából a Tócóvölgyi állomáshoz vezető út – Köntösgát sor útvonalon kerülhető el.

A 33. számú főút mellett a Kishatár úti, a Hegedű utcai és az „AFIT” vasúti átjárókat teljesen lezárják a 108. számú vasútvonal korszerűsítése miatt 2021. május 12-től (szerda) 2021. június 7-ig. A kivitelezés időszaka alatt a terület megközelítése a Pósa utca irányából lesz lehetséges, nyugati irányból az M35 gyűjtő-elosztó pálya – Kishegyesi út útvonalon, keleti irányból a 33. számú főút – Köntösgát sor – Tócóvölgyi állomás útja – Kishegyesi út, valamint a Böszörményi út – Segner tér – Kishegyesi út útvonalon keresztül.

Fotó: Debreceni Városháza

Az érintett autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek, amiről információ a www.dkv.hu honlapon érhető el. A tájékozódás megkönnyítése érdekében az érintett útvonalakon útbaigazító táblákat helyeznek ki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában