Indulás előtt tájékozódjon!

2021.05.08. 10:01

A Kishegyesi úti lezárás miatt terelőútvonalon több debreceni autóbuszjárat

A DKV Zrt. kéri az utasok türelmét és megértését.

Forrás: DKV Zrt.

A DKV Zrt. tájékoztatása szerint május 11-én, kedden 7 órától várhatóan 17 óráig a Kishegyesi úton lévő vasúti átjárót vágányszabályozási munkák miatt teljes széleségében lezárják. A munkák ideje alatt a 17-es, 17A, 42-es, 43-as, 46-os, 46E, 46H jelzésű és a 146-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A DKV Zrt. felhívja az utasok figyelmét, hogy a 42-es és 43-as autóbuszok nem érintik a Pósa és a Torockó utcát. A társaság a Pósa és a Kishatár utca megállóhelyek között ráhordó járatot közlekedtet, melynek menetrendje igazodik a 42-es és a 43-as autóbuszok menetrendjéhez. A ráhordó járatok mind a két irányba, az útvonalukon található összes megállóhelyen megállnak.

17, 17A jelzésű járatok terelőútvonala:

Ondód/Műanyaggyár irányába:

Az autóbuszok Ondód/Műanyaggyár irányába a Kishegyesi út-Szotyori utca-Bartók Béla út-Köntösgát sor-Balmazújvárosi út-Kishatár utca-Torockó utca-Pósa utca-Kishegyesi út terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhely: Építők útja, Tegez utca

A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

Segner tér irányába:

A járatok a Segner tér irányába a Kishegyesi út-Pósa utca-Torockó utca-Kishatár utca-Balmazújvárosi út-Köntösgát sor-Bartók Béla út-Szotyori utca-Kishegyesi út terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhely: Pósa utca, Építők útja

A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

42-es jelzésű járat terelőútvonala:

Nyugati Ipari Park irányába:

Az autóbusz a Nyugati Ipari Park irányába a Kishegyesi út-Tócóvölgy, vasútállomás-Bartók Béla út-Köntösgát sor-Balmazújvárosi út-Nyugati Ipari Park terelőútvonalon közlekedik.

Kimaradó megállóhely: Tegez utca, Pósa utca, Világos utca, Torockó utca, Házgyár utca

A járat a terelőútvonalon a következő megállóhelyeken áll meg: Tócóvölgy vasútállomás, Köntösgát sor, Vízmű

Tégláskert utca irányába:

Az autóbusz a Tégláskert utca irányába a Házgyár utca-Kishatár utca–Balmazújvárosi út–Köntösgát sor–Bartók Béla út–Tócóvölgy vasútállomás terelőútvonalon közlekedik.

Kimaradó megállóhely: Kishatár utca, Házgyár utca, Torockó utca, Világos utca, Pósa utca

A járatok a terelőútvonalon a következő megállóhelyeken állnak meg: Házgyár utca (Balmazújvárosi út irányába), Bevásárlóközpontok, Köntösgát sor, Tócóvölgy vasútállomás

43-as jelzésű járatok terelőútvonala:

Kishatár utca irányába:

Az autóbusz a Kishatár utca irányába a Bartók Béla út-Köntösgát sor-Balmazújvárosi út-Kishatár utca terelőútvonalon közlekedik.

Kimaradó megállóhely: Köntösgát sor, Tócóvölgy vasútállomás, Tegez utca, Pósa utca, Világos utca, Torockó utca, Házgyár utca

A 43-as autóbusz a terelőútvonalon található Vízmű elnevezésű megállóhelyen megáll.

Nagyállomás irányába:

A járat a Nagyállomás irányába a Kishatár utca-Balmazújvárosi út-Köntösgát sor-Bartók Béla út terelőútvonalon közlekedik.

Kimaradó megállóhely: Házgyár utca (Kishegyesi út irányába), Torockó utca, Világos utca, Pósa utca, Tócóvölgy vasútállomás, Köntösgát sor

A 43-as autóbusz a terelőútvonalon a következő megállóhelyeken áll meg: Házgyár utca (Balmazújvárosi út irányába), Bevásárlóközpontok

46, 46E, 46H jelzésű járatok terelőútvonala:

Inter TAN-KER Zrt. irányába:

Az autóbuszok az Inter TAN-KER Zrt. irányába a Kishegyesi út-Tócóvölgy vasútállomás-Bartók Béla út-Köntösgát sor-Balmazújvárosi út-Kishatár utca-Torockó utca-Pósa utca-Kishegyesi út terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhely: Tegez utca

A 46-os és a 46H jelzésű járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak. A 46E járatok a Köntösgát sor elnevezésű megállóhelyet nem érintik.

A Nagyállomás irányába:

A Nagyállomás irányába a járatok a Kishegyesi út-Pósa utca-Torockó utca-Kishatár utca-Balmazújvárosi út-Köntösgát sor-Bartók Béla út-Tócóvölgy vasútállomás-Kishegyesi út terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhely: Pósa utca

A 46-os és a 46H jelzésű járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak. A 46E járatok a Köntösgát sor elnevezésű megállóhelyet nem érintik.

146 jelzésű járatok terelőútvonala:

A Nagyállomás irányába:

A Nagyállomás irányába a járatok a Kishegyesi út-Pósa utca-Torockó utca-Kishatár utca-Balmazújvárosi út-Köntösgát sor-Bartók Béla út-Tócóvölgy vasútállomás-Kishegyesi út-eredeti útvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhely: Pósa utca

A 146-os autóbusz a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megáll.

A DKV Zrt. köszöni az utasok megértését és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában