koronavírus

2021.05.06. 21:20

A gyógyászati központ már fogadja a látogatókat Hajdúböszörményben

Minden látogatótól kérik a járványügyi előírások betartását.

Fotó: Horváth Tamás-archív

– A napokban bejelentett kormányzati intézkedések következtében, a vonatkozó járványügyi szabályok betartása mellett, újra nyithatnak a fürdők – ezt Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere mondta a város strandkomplexumának látogathatóságával kapcsolatos, napokban megtartott sajtótájékoztatón. Hozzátette, a nyitásra szakaszosan kerül sor. Erdős András, a ESZV Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy a gyógyászati központ már fogadja a betegeket. A járvány mostani mérséklődése lehetővé teszi, hogy például a mozgásszervi betegségben szenvedők minél szélesebb körű kezelésben részesülhessenek. Az üzemeletető vezetése részéről, Kathi Pál ügyvezető és Bertalan Péter ágazatvezető hozzátette, hogy november óta tartott zárva a fürdő, ez egy nehéz időszak volt, ugyanakkor már a karbantartási feladatok is a végénél járnak.

A nem gyógyászati célból érkező látogatók a védettségi igazolvány felmutatásával vehetik igénybe a szolgáltatásokat, 18 év alattiak pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel.

Szarvas-Szabó Kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában