Útzár

2021.04.22. 16:29

Teljes útzár lesz a debreceni Kishatár utcán két napig

Ne megszokásból vezessenek!

20190805 Székesfehérvár Útlezárás, terelés illusztráció. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotós: illusztráció / MW-archív

A debreceni Kishatár-Torockó utcán zajló kerékpárút-építés magában foglalja a Kishatár utcát keresztező úgynevezett nyugati vontatóvágány vasúti átjárójának felújítását is. Itt a komplett síncserét teljes út- és vasúti zár mellett lehet elvégezni – tájékoztatott a debreceni önkormányzat.

Az útszakasz teljes lezárására 2021. április 24-én – szombaton – reggel 7.00 órától kerül sor, mely április 25-én – vasárnap – este 20.00 óráig tart. A teljes zárás ideje alatt a Pósa utca irányából közlekedők a Király utcáig, míg a Balmazújvárosi út felől a Házgyár-Vadvirág utcáig hajthatnak be.

Az ideiglenes helyreállítás után április 26-án – hétfőn – reggel 7.30 órától félpályás útlezárás lesz érvényben az aszfaltozási munkák befejezéséig. Ekkor jelzőőr irányítása mellett zajlik majd a forgalom. A tervek szerint várhatóan április 26-án – hétfőn – délután a forgalomkorlátozás megszűnik, és helyreáll az eredeti forgalmi rend.

A debreceni önkormányzat kéri az erre közlekedő autósokat, hogy a balesetek elkerülése érdekében ne megszokásból vezessenek, hanem az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában