kimagasló eredmény

2021.02.08. 09:35

A Napló két fotósa is elismerésben részesült

A Hajdú-bihari Napló fotóriportere nyerte el a debreceni Partium Ház kupáját idén.

Fotó: Mikus Anna-archív

Kupával térhetett haza lapunk fotóriportere pénteken Nagyváradról: Kiss Annamarie az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület pályázatán ért el kimagasló eredményt. Bihar és Hajdú-Bihar megye nyomtatott és elektronikus sajtójának tizennégy fotóriportere küldte be tíz képből álló kollekcióját a nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület pályázatára, amelyet idén a Nagyváradi Városi Múzeum – Kulturális Központtal és a debreceni Partium Házzal partnerségben valósítottak meg – írja a denagy.hu.

A pályaműveket háromtagú szakmai zsűri bírálta. A debreceni Partium Ház kupáját Kiss Annamarie, a Hajdú-bihari Napló munkatársa, a Bihari Fotóriporterek Kupáját Szilágyi Loránd, a Bihoreanul fotóriportere, a Nagyváradi Városi Múzeum kupáját pedig Ovi D. Pop, szabadúszó fotóriporter nyerte el. Négy emlékplakettet is kiosztottak, ebből egyet szintén lapunk munkatársa, Kovács Péter nyert el. A pályaművekből összeállított kiállítást először Nagyváradon, később Debrecenben nézhetik meg az érdeklődők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában